Op je mooist ‘Ja’ zeggen, dat wil jij toch ook.

 

Jij bent straks het stralende middelpunt. En met de juiste make-up en professioneel gestyled haar voel jij je extra bijzonder. Want als er één dag in je leven is waarop je er mooier uit wil zien dan ooit, dan is dat wel op jouw eigen bruiloft. Zodat jij maximaal kan genieten!! 

 

Op het moment dat je contact met mij opneemt, zetten we jouw datum vast. Samen gaan we dan kijken wanneer je de proefsessie wilt doen. Deze proefsessie vind gemiddeld 4-6 weken voor de trouwdag plaats en neemt voor bruidskapsel & bruidsmake-up ongeveer 3 uur in beslag.

 

Tijdens deze uitgebreide proefsessie gaan we samen kijken wat je mooi zou vinden voor make-up en/of kapsel, maar ook wat past bij jou als persoon. We houden tevens rekening met je bruidsjurk, het bruidsboeket, het trouw vervoersmiddel en mogelijke andere belangrijke zaken. Als bruid mag je van te voren wat plaatjes aanleveren ter inspiratie van wat je mooi zou vinden.

 

We zijn pas klaar met de proefsessie als jij tevreden bent! Dit alles met als doel om jou het stralende middelpunt te laten zijn op dé dag! Na de proefsessie schrijf ik precies op wat we hebben gedaan, welke producten ik heb gebruikt en maak ik foto's, zodat we op de dag zelf precies weten wat we gaan doen. Zo kun jij als bruid ontspannen alles ondergaan en genieten van jullie dag!!

Ga via deze link naar ervaringen van voorgaande bruiden op The Perfect Wedding

https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/21209/sandra-bierens-visagie-haarstyling/ervaringen