Op je mooist ‘Ja’ zeggen, dat wil jij toch ook.

 

Jij bent straks het stralende middelpunt. En met de juiste make-up en professioneel gestyled haar voel jij je extra bijzonder. Kapsel en make-up helemaal volgens de trends van nu en passend bij jou als persoon, met een eigen twist en dus uniek! Want als er één dag in je leven is waarop je er mooier uit wil zien dan ooit, dan is dat wel op jouw eigen bruiloft. Zodat jij maximaal kan genieten!! 

 

* Passie voor mijn werk

* Aansluiten bij de wensen van jou als bruid

* Zorgen voor een ontspannen sfeer

* Creatief meedenken in mogelijkheden

* Een mooiere versie van jezelf creëren, dus met een kapsel en make-up waar jij jezelf helemaal goed bij voelt en in herkent.

Dat is waar ik voor sta en wat je van mij mag verwachten! 

 

Op het moment dat je contact met mij opneemt, ga ik je zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden en zetten we jouw datum vast. Samen gaan we dan kijken wanneer je de proefsessie wilt doen. Deze proefsessie vind gemiddeld 6-8 weken voor de trouwdag plaats en neemt voor bruidskapsel & bruidsmake-up ongeveer 3 uur in beslag.

 

Tijdens deze uitgebreide proefsessie gaan we samen kijken wat je mooi zou vinden voor make-up en/of kapsel, maar ook wat past bij jou als persoon. We houden tevens rekening met je bruidsjurk, het bruidsboeket, het trouw vervoersmiddel en mogelijke andere belangrijke zaken. Als bruid mag je van te voren wat plaatjes aanleveren ter inspiratie van wat je mooi zou vinden.

 

We zijn pas klaar met de proefsessie als jij tevreden bent! Dit alles met als doel om jou het stralende middelpunt te laten zijn op dé dag! Na de proefsessie schrijf ik precies op wat we hebben gedaan, welke producten ik heb gebruikt en maak ik foto's, zodat we op de dag zelf precies weten wat we gaan doen. Zo kun jij als bruid ontspannen alles ondergaan en genieten van jullie dag!!

 

Trouwen in het buitenland; Destination Wedding

 

Natuurlijk behoort trouwen in het buitenland ook tot de mogelijkheden! Ik hou van reizen en reis graag met jullie mee!

Juist op een zonnige, warme locatie is het belangrijk om je make-up en kapsel de hele dag mooi te houden, zodat je later terug kijkt op prachtige plaatjes die helemaal kloppen tot in detail.

Hoe fijn is het om dan een Nederlands - Engels sprekende Visagist/ Haarstylist bij te hebben, die helemaal op de hoogte is van de Nederlandse maar ook buitenlandse trends en waarmee je indien mogelijk als een proefsessie hebt kunnen hebben! Dit maakt het hele plaatje toch compleet!

Informeer nu naar de mogelijkheden en tarieven.

 

Ga via deze link naar ervaringen van voorgaande bruiden op The Perfect Wedding

https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/21209/sandra-bierens-visagie-haarstyling/ervaringen