Esther Molenaar; 26-03-2017

 

Zeer professionele visagiste en haarstyliste. Ze gaf mij in een handomdraai een super mooie look.

 

 

 

Petra Wildbret; 27-03-2017

 

Sandra is echt een vakvrouw die niet alleen heel goed is in haar werk, maar ook nog ontzettend lief en aardig is. Wil je er mooi uitzien qua make-up en haar?! Bij Sandra ben je bij het juiste adres!

 

 

 

Maartje Riksma- van der Zijden; 08-07-2017

 

Sandra heeft mijn visagie en kapsel verzorgd op mijn trouwdag. Van tevoren hebben we een proef gedaan, Sandra luisterde goed naar mijn wensen en ideeën. Op de dag zelf ging ze door totdat ik en zij het perfect vonden. Zowel mijn haar als mijn make-up zijn ondanks het warme weer en veel emotionele momenten de hele dag goed blijven zitten. Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld, allemaal dankzij de inspanningen van Sandra. Daarnaast communiceert ze duidelijk, is ze op tijd, zorgt ze ervoor dat ze weer op tijd klaar is, laat ze alles netjes achter, maakt ze een gezellig praatje etc. Allemaal kleine dingen die voor een hele fijne ervaring hebben gezorgd!

 

 

 

Susan Wouters; 20-09-2017

 

Het was een geslaagd kinderfeestje dankzij Sandra! De kindjes zagen er allemaal supermooi uit! Wat hebben ze er allemaal van genoten!! Nogmaals bedankt!!