I LOVE TO CREATE BEAUTIFUL WORK!!

 

Ondertussen heb ik als make-up artist een eigen stijl ontwikkeld. Ik houd van een mooie glowy skin en daar waar mogelijk een mooie egale huid met zo min mogelijk product. Glans probeer ik in al mijn creaties terug te laten komen en ik ben zelf erg fan van een natural look. Het mooiste bij iemand naar boven halen en de accenten leggen op de sterkte punten. Maar natuurlijk vind ik het ook leuk om op vraag of wanneer ik daar zelf zin in heb, te werken met een lekker kleurenpallet en mooie graphic eyeliners of gliters & diamonds.

Qua haarstyling houd ik eigenlijk van heel veel verschillende stijlen en heb ik een brede ervaring en kunnen. Mooie natural waves, fluffy textered hair, lekkere bos krullen, big hair, allerlei vlechtstructuren, ponytails, noem maar op! En wanneer we extensions kunnen gebruiken voor nog meer volume en textuur dan zullen we deze ook zeker gebruiken!

Ik ben dus ook inzetbaar om een look helemaal compleet te maken, dus zowel de haarstyling als de make-up te verzorgen. Geweldig vind ik het om met een team te werken naar een mooi resultaat!! 

 

My work is my passion!!

 

Check mijn portfolio's voor een selectie van mijn werk. 

Alle foto's zowel visagie als haarstyling by me!