Stralen als de mooiste bruid, dat wil jij toch ook!

 

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Een bijzondere tijd waarin je in voorbereiding bent op jullie speciale dag. Als bruid wil je er natuurlijk op je allermooist en stralend uitzien! Je droomjurk uitkiezen en daarbij een prachtige make-up en haarstijl die helemaal bij jou past. Jullie hebben gekozen voor een prachtige idyllische plek in het buitenland, ik reis graag met jullie mee voor het perfecte plaatje!

Hoe fijn is het om dan een Nederlands - Engels sprekende visagist/ haarstylist bij te hebben, die helemaal op de hoogte is van de Nederlandse maar ook buitenlandse trends en waarmee je indien mogelijk al een proefsessie kan hebben in Nederland! 

Juist op een zonnige, warme, mogelijk winderige locatie is het belangrijk om je make-up en kapsel de hele dag mooi te houden, zodat je later terug kijkt op prachtige plaatjes die helemaal kloppen tot in detail. 

Hopelijk heb ik je nieuwsgierig weten te maken naar mijn werk en wat ik mogelijk voor jou als aanstaande bruid kan betekenen! Neem eens een kijkje op mijn website bij het beeldmateriaal van alle bruiloften voor inspiratie en om mijn werk goed te kunnen bekijken. Het lijkt mij in ieder geval geweldig leuk om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos kan genieten op die mooie dag in jullie leven!