Welkom op mijn website!

 

Mijn naam is Sandra Bierens, gediplomeerd beroepsvisagist en haarstylist, met een specialisatie op bruidsmake-up en bruidskapsels. Wil jij een kapsel en make-up helemaal passend bij de trends van nu, maar met een eigen twist en dus uniek, dat is waar ik voor sta. Passie, creativiteit, ondernemend en aansluiten bij de klant zijn woorden die bij mij passen.

 

Het vak als visagist en haarstylist heb ik geleerd bij Micky Jooren Visagie opleidingen in Tilburg. Sindsdien verzorg ik make-up en haarstyling voor allerlei opdrachten, zoals fotoshoots, fashion shows, entertainmentbedrijven, gelegenheidsfeestjes, bruidjes e.d. Ook geef ik workshops aan kinderen en volwassenen.

 

Dat ik ondertussen van mijn passie mijn werk heb kunnen maken had ik eerder niet durven dromen. Het mooiste bij mensen naar boven halen en hen vervolgens laten stralen zie ik als een uitdaging.

 

Ik werk vanuit Casteren in Noord-Brabant waar ik mijn eigen studio heb, maar reis door het gehele land en heb mijn doel weten te bereiken om ook met regelmaat in het buitenland te mogen werken!

 

Voor mijn werk kun je een kijkje nemen in mijn portfolio en wil je op de hoogte blijven van mijn werkzaamheden, volg dan mijn Instagram en Facebook pagina!

 

Ik ben je graag van dienst.

 

Groetjes Sandra