Welkom op mijn website!

 

Mijn naam is Sandra Bierens, gediplomeerd beroepsvisagist en haarstylist, met een specialisatie op bruidsmake-up en bruidskapsels. Wil jij een mooie make-up en/of goed kapsel, waarmee je indruk maakt op anderen en jezelf versteld doet staan hoe mooi je eruit kunt zien, dan ben je bij mij aan het goede adres. Passie, creativiteit, ondernemend en aansluiten bij de klant zijn woorden die bij mij passen.

 

Het vak als visagist en haarstylist heb ik geleerd bij Micky Jooren Visagie opleidingen in Tilburg. Sindsdien verzorg ik make-up en haar voor allerlei opdrachten, zoals fotoshoots, fashion shows, entertainmentbedrijven, gelegenheidsfeestjes, bruidjes e.d. Ook geef ik workshops aan kinderen en volwassenen.

 

Dat ik ondertussen van mijn passie mijn werk heb kunnen maken had ik eerder niet durven dromen. Het mooiste bij mensen naar boven halen en hen vervolgens laten stralen zie ik als een uitdaging.

 

Ik werk vanuit Casteren in Noord-Brabant waar ik mijn eigen studio heb, maar reis door het gehele land.

 

Voor mijn werk kun je een kijkje nemen in mijn portfolio en wil je op de hoogte blijven van mijn werkzaamheden, Like dan mijn Facebook pagina!

 

Ik ben je graag van dienst.

 

Groetjes Sandra