Make-up workshop/ advies

 

Altijd al willen weten hoe je de voor jou perfecte make-up look aanbrengt? Hoe je kan kiezen voor een look die helemaal bij jou past? Deze uitdaging ga ik graag met je aan tijdens de make-up workshop of individueel advies.

 

Aan bod zullen komen:

- jezelf opmaken van a tot z

- gezichtsvormen

- welke foundation past bij jouw huid

- sterke punten accentueren

- tips en trics op het gebied van make-up

Als professioneel make-up artist leer ik je graag hoe je je sterkte punten kunt accentueren en juist je zwakke punten kun verbergen.

 

Alleen of met vriendinnen, beiden is mogelijk. Ook leuk voor een vrijgezellenfeestje! Duur van de workshop is 2,5 uur. Maximale grote van de groep is 8 personen. (grotere groep is eventueel mogelijk in overleg) Voor prijzen zie tarieven. 


Kids/tiener make-up party

 

Gezellig samen met vriendinnen met make-up bezig zijn en leren hoe je op een goede manier make-up aanbrengt. Tijdens deze party krijgen de meiden stap voor stap uitleg hoe ze bij zichzelf make-up moeten aanbrengen. Allemaal krijgen ze een spiegel, kwastjes en ze mogen gebruik maken van de verschillende kleurtjes make-up die ik daarvoor meebreng.

 

Aan bod zullen komen:

- gezicht reinigen

- jezelf opmaken onder begeleiding, subtiel en passend bij de leeftijd

- nagels lakken

 

En er is een mogelijkheid tot haarstyling en een leuke fotoshoot nadien. Duur van de workshop is afhankelijk van het pakket dat je afneemt. Maximale grote van de groep is 10 personen. Voor prijzen zie tarieven.


Verjaardags schmink/make-up feestje (tot 8 jaar)

 

De kinderen krijgen een mooi subtiel make-upje. met een glitter en een glansje. Of ze kunnen ervoor kiezen om geschminkt te worden zoals ze dat graag zouden willen.  

 

Wil je ook de haren laten doen? Dat kan! Tevens is er ook hierbij de mogelijkheid tot een fotoshoot nadien. Duur van het feestje is afhankelijk van het aantal kinderen. Voor prijzen zie tarieven.

 

 


Workshop schminken

 

Altijd al de basistechnieken van het schminken willen leren? Dan is deze cursus helemaal iets voor jou! Je gaat in groepsverband oefenen en daarbij ga je ook gebruik maken van handige hulpmiddelen die het schminken nog gemakkelijker zullen maken. Aan het einde van de avond zal je versteld staan van wat je allemaal kan!

 

We zullen oefenen op de arm en op papier. Als laatste is er de mogelijkheid om bij elkaar iets moois te schminken.

 

Er is tijdens deze avond de mogelijkheid om materialen te bestellen.

Duur van de workshop is 2,5 uur. Maximale grote van de groep is 8 personen. Voor prijzen zie tarieven.